Treballs premiats a la Mostra Literària Mn Ribot

El passat dimecres 21 d’abril es van lliurar els premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot de Vilassar de Mar, certamen literari que enguany ha rebut 255 treballs, 51 més dels que va rebre l’any passat en una edició marcada per l’esclat de la pandèmia. Per categories, la de 6 a 8 anys i la de 9 a 11 anys són les que més participació han tingut, amb 55 i 132 obres respectivament.

L’acte de lliurament de premis es va realitzar al jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, seguint les mesures de seguretat covid-19, i va comptar amb la participació institucional de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i la regidora de Cultura, Esther López, encarregats de lliurar els premis en les diferents categories. Durant l’acte, La Tropa Teatre va fer lectura de fragments dels treballs guanyadors d’aquesta edició.

Llistat d’obres i guanyadors/es:

Grup A, de 6 a 8 anys:

Prosa: El Halloween misteriós, de Carla Viñes Sellarès

Poesia: Les estrelles, de Xavier Navarrete Álvarez

Grup B, de 9 a 11 anys:

Prosa: Els somnis es poden complir, de June López Mira

Poesia: El menú, de Biel Pairés Vargas

Grup C, de 12 a 14 anys:

Prosa: Pàgina blanca, d’Inès Sophie Bahaud Posso

Poesia: T’estimo, de Jana Serra Fernández

Grup D, de 15 a 18 anys:

Prosa: El reflex d’un mirall, d’Aina Campo Guerra

Poesia: El premi ha quedat desert

Grup E, de 19 a 25 anys:

Prosa: Sol, solet, de Joan Simó Rodríguez

Poesia: Marcida, d’Estel Pou Prim

Grup F, de 26 anys en endavant:

Prosa: Un mariner enyorat, d’Eulàlia-Sara Armengol Abril

Poesia: Paranomàsies, d’Eulàlia Ribera Rodergas

El premi per als grups A, B i C consta d’un lot de llibres per valor de 40 €, 50 € i 60 €, respectivament. Els premiats del grup D reben com a premi 200 €, els del grup E, 300 € i els del grup F, 400 €.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar enviarà les obres premiades al municipi que organitzi la fase comarcal per participar en la fase final de la XXXVIII Mostra Literària del Maresme. Així mateix, publicarà les obres guanyadores en una primera edició.