“Totes les melodies”, nou àlbum del cantautor i músic Narcís Perich

 

El músic i cantautor alellenc Narcís Perich ha editat el seu novè àlbum en solitari “Totes les melodies”, que ha gravat aquest any, molt diferent als seus discos anteriors- Es tracta d’un viatge a través del pop melòdic dels 60, a través del folk i el jazz, acompanyat, d’una banda de jazz de luxe i del quartet de corda Cosmos. El resultat ha estat un àlbum colorista i animat.

L’artista, que ha estat entrevistat al magazín “Parlant de tot” per Jaume Cabot, s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquest disc, ja que reflecteix molt bé el que és ell mateix i ha posat tota la carn a la graella. Les cançons expliquen històries quotidianes de diversos moments. Aquest és el primer disc que no està cantat tot en català. Inclou, en concret, 5 cançons en català, 3 en italià i 4 en anglès.

Es presentarà el 4 de novembre a Alella amb els músics que l’han gravat. Serà a les 10 de la nit a l’auditori Espai d’Arts Escèniques, ubicat al carrer Santa Teresa, 9 d’Alella.

Perich ha obert un procés de mecenatge a Werkami, ja que vol que aquest àlbum, que ja està disponible a totes les plataformes musicals digitals, també s’editi en format de cd i de disc vinil. Qui vulgui ser mecenes d’aquest projecte d’edició en cd i vinil, pot col·laborar-hi econòmicament a través de Werkami.

Pel que fa als seus anteriors discos, cal destacar que a l’àlbum “El sol surt per a tothom” va estar acompanyat per la formació musical “Caravana de la bona sort”; el disc que va enregistrar el 2017 el va titular “Puigdemont” en homenatge al qui va ser President de la Generalitat; l’àlbum “Que em tornin els diners” era molt reivindicatiu, editat l’any passat. Ha col·laborat també en el disc de la Marató de TV3.

Aquest passat estiu, va compondre i va donar a conèixer la cançó “Terra de vins” en homenatge a Alella i a Catalunya. Aquesta peça no està inclosa a “Totes les melodies”, ja que, ha explicat, “ve d’una altra història” i no encaixava amb la temàtica d’aquest nou àlbum.

Ha estat integrant, durant un petit lapsus de temps, en aquests últims mesos, de la Salseta del Poble Sec, que han comptat amb ell per la substitució temporal d’un dels integrants originals del grup en alguns concerts que han fet. Està encantat amb aquesta experiència.

Perich ha estat director de la Coral Englantina, ha col·laborat amb La Tropa Teatre, i actualment és director de la Coral Llaç d’Amistat d’Argentona