Tot a punt per al Tastet d’estiu de Vilassar Comerç

Vilassar Comerç, l’associació de comerciants de Vilassar de Mar, ja ho té tot a punt per al tastet d’estiu, que demà divendres arriba a la cinquena edició, i que serveix per posar el punt i final a la campanya comercial d’estiu. L’acte té com a escenari central la plaça de l’Era i el carrer Miquel Borotau i permetrà gaudir d’una gran varietat de plats en una jornada gastronòmica en la qual participaran els següents restauradors: Can Finestretes-La llar del cargol, COC Delicatessen, D’la Riera, El Petit Roura, Germans Vila, La Jijonenca i Pastisserias Falgueras.


L’any passat es van vendre un miler de tiquets, un èxit que Fina Ros, dinamitzadora de Vilassar Comerç, atribueix als comerciants i a l’emplaçament emblemàtic del nucli antic.
L’acte inclourà música amb el grup The Nearly Beatles, que farà un repàs al repertori del mític grup de Liverpool, i també comptarà amb l’actuació de La Tropa Teatre i l’entrega de premis del sorteig de la campanya comercial que consisteix en 15 xecs de compra de 200 euros cada un. Les 20 entrades dobles per anar a la Illa Fantasia s’entreguen avui a les 9 del vespre a la seu de l’associació, el centre social Les Pinedes-La Xinesca, al carrer Santa Eulàlia, 142. Els organitzadors fan saber que en cas de pluja, el tastet s’ajornarà i es farà al dia següent, dissabte.

Leave a Reply