Tot a punt per a la celebració de la Burriac Atac

Dissabte 4 de setembre se celebrarà la Burriac Atac la cursa nocturna de referència tot el país i l‘esdeveniment esportiu de l’any a Vilassar de Mar.

Es tracta d’una cursa molt esperada, atès que a més ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja.

Jordi Lladó, en representació del Centre Excursionista PIRI Vilassar de Mar, ha explicat que el nombre màxim de participants que hi poden prendre part a a la cursa és de 500 i ha afegit que a hores d’ara només queda una desena curta de places lliures  per poder participar.

Ha subratllat que la cursa s’ha adaptat a la situació de pandèmia en què ens trobem.  La sortida en comptes de fer-se des de la plaça de l’Ajuntament, es realitzarà des del polígon industrial Els Garrofers a les 9 de la nit. Si hi hagués toc de queda, s’avançaria una hora. La resta del recorregut és idèntic al d’anys anteriors.

Ha explicat que als avituallaments hi haurà  líquids i sòlids, però no gots.

Ha recordat que “El repte”, l’ activitat per preparar-se per la Burriac Atac, que aquest any, ha hagut de fer-se de manera individual. Es van proposar, en concret,  tres reptes, que eren tres recorreguts per l’ itinerari de la cursa .

El certamen “Marrec Atac”, adreçat als nens i nenes, que se celebrava hores abans de la Burriac Atac, ha quedat suspès degut a la situació de pandèmia.  


La cursa compta amb el suport dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils.