Tot a punt per a la Burriac Atac i la Marrec Atac

‘Dissabte 7 de setembre se celebrarà la Burriac Atac la cursa nocturna de referència tot el país i l‘esdeveniment esportiu de l’any a Vilassar de Mar. Es tracta d’una cursa molt concorreguda cada any, atès que a més ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del Castell de Burriac.

La Burriac Atac s’iniciarà a les 9 del vespre des de la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La cursa estarà precedida, hores abans per la Marrec Atac adreçada a noisnoies de 0 a 14 anys en vàries categories.

Jordi Lladó, director de la cursa que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar “El Piri”, ha explicat que s’han tancat les inscripcions  per a la Burriac Atac, cursa en la qual s’han inscrit 660 persones, i també per a la Marrec, cursa en la qual s’hi han inscrit 500 persones.

Pel que fa al recorregut de la Burriac Atac, ha avançat que és “pràcticament igual” al l’anterior edició, i que només s’ha fet un petit canvi degut a unes obres de tallafocs i neteja del parc. L’extensió és de 19’3 quilòmetres.

Recordem que pel que fa a la Marrec Atac, a partir de 2/4 de 7, des del carrer Sant Joan, es produiran les sortides dels corredors i corredores en les quatre categories de què consta la cursa, que finalitzarà a 2/4 de 8 del vespre.2600

Una part imprescindible d’aquest cursa, a part de l’organització formada per una vintena de persones, són les 300 persones voluntàries que es distribueixen en diferents parts del recorregut amb diferents tasques sempre d’ajuda als corredors i corredores. Lladó també ha mostrat el seu agraïment als consistoris de Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils i a la Piscina Municipal de Vilassar de Mar pel seu suport i a tots els espònsors de cursa.