Tot a punt per a la 26ena edició de la Fira Fora Estocs

Aquest dissabte arriba una cita clàssica entre els vilassarencs i vilassarenques i el comerç local. Se celebra, des de les 10:00 del matí i fins les 20:00 del vespre, la 26ena Fira Fora Estocs a l’escenari habitual: l’avinguda Eduard Ferrés. Aquesta trobada permet que els establiments associats a Vilassar Comerç puguin treure excedent de temporada i els clients puguin comprar-los a preus competitius. Tot amenitzat amb diferents tallers per tal que els més petits de la casa s’entretinguin.

Amb una vista clava al cel, les previsions prometen que la Fira se celebrarà amb normalitat. No es preveu aigua. I és que la tradicional Fira Fora Estocs aplega molta gent que compra, tria i remena. Buscant preus assequibles que oferten els botiguers i botigueres del nostre municipi: per a l’edició d’aquest 2018; 34 paradistes citats.

Des de Vilassar Comerç saben que molts pares i mares aniran a comprar aquest dissabte a la Fira Fora Estocs. Per això han dissenyat un parell de tallers: un d’higiene buco-dental i un de xapes.

Durant aquest dissabte, Vilassar Comerç donarà el premi de 75 euros en xecs bescanviables entre els establiments associats al guanyador o guanyadora del darrer concurs que van proposar: fer fotografies a les banderoles penjades als carrers del nostre municipi en motiu dels 10 anys de l’entitat i fer-ne un altre al propi establiment que havies escollit amb el botiguer o botiguera al seu hàbitat.

Aquest dissabte, de 10:00 del matí i fins les 20:00 del vespre, temps per triar, remenar i comprar a la 26ena Fira Fora Estocs de Vilassar de Mar que se celebra en el seu escenari habitual: l’Avinguda Arquitecete Ferrés entre l’Avinguda Montevideo i el carrer de Migjorn.