Tot a punt per a la 21º edició de la Setmana de la Gent Gran

Des d’aquest dissabte i fins el proper diumenge 29 de setembre, Vilassar de Mar celebra la 21ena edició de la Setmana de la Gent Gent Gran. Vuit dies consagrats als nostres avis i àvies amb un munt d’activitats per gaudir, ballar, cuinar o compartir. I és que és un bon moment per ensenyar tot el que s’ha après en el curs anterior en el marc de les activitats formatives i d’aprenentatge organitzades des de la Regidoria de Serveis Socials, Habitatge, Gent Gran i Promoció de la Salut.

  • El programa d’activitats arrencarà, doncs, aquest dissabte a partir de les sis de la tarda amb una gran festa al Centre Civic del Passeig amb actuació musical i cremat per a tothom. Una hora després a l’Ateneu, final de curs del Taller Això serà cosir i cantar. Els alumnes ensenyaran tot el que han après durant el curs i oferiran actuacions musicals en play-bak.
  • Per al diumenge, a dos quarts de 12 del matí missa solemne a la Parròquia de Sant Joan del nostre municipi amb la participació del cor parroquial.
  • El dilluns 23 de setembre, festa a la Residència Vida als Anys, a partir de les 11 del matí, amb actuació musical per part dels Amics de la Guitarra de Premià de Mar. A les sis de la tarda, es projectarà el musical Moments estel·lars de l’òpera a la Sala Carrau.
  • L’endemà, el dimarts 24 de setembre, a partir de dos quarts de 12 del matí, festa al casal de Curació i, a partir de les 5, la plaça del Círcol serà l’escenari del campionat de petanca.
  • Las caminada tradicional se celebrarà el dimecres 25 de setembre i, qui ho vulgui, pot portar els seus pals nòrdics. La trobada és a dos quarts de 10 del matí a l’espai cultural Can Bisa. Sobre les 11, festa al Centre Cívic Lluís Jover amb taller de mandales i treballs manuals. A més, es podran contemplar tots els treballs que s’han realitzat en una petita exposició. També a la mateixa hora, els amics i les amigues de l’Arxiu Municipal celebren la seva habitual trobada en la qual es passen fotografies del segle XX de Vilassar de Mar i es demana a la Gent Gran de la nostra localitat que ajudi a identificar persones, cases, paisatges… A les cinc de la tarda, nova tongada del Campionat de Petanca, també a la plaça del Círcol
  • Per al dijous 26 de setembre, a les 10 del matí, campionat de canastón al Centre Cívic del Passeig. A les 4 de la tarda, i al mateix escenari, campionat d’escacs i domino. Mitja hora després, a dos quarts de cinc de la tarda, Festa a la Casa Pairal amb berenar i actuació musical. Per tancar el dijous, a les sis de la tarda, xerrada amb el títol No et jubilis de la Sexualitat a càrrec de la psicòloga Marina Castro. A la Sala Carrau.
  • El divendres 27 de setembre és un dels dies importants de la Setmana de la Gent Gran. El magazine matinal de Vilassar Ràdio, l’emissora municipal que estàs escoltant, el Parlant de Tot, que afronta la seva 12ena temporada seguida en antena i que produeix, presenta i dirigeix Jaume Cabot, s’emetrà, en directe a partir de les 10 del matí, des de la plaça de l’Ajuntament. A partir de les 12, tradicional Concurs de Truites que arriba a la seva 12ena edició. Quatre premis sucosos, un dels quals per a la truita més original. Com sempre, amb petita degustació final. A les 5 de la tarda, festa a la Residència Front Blau amb berenar.
  • El dissabte 28 de setembre començarà amb el lliurament de premis, a partir de les 12 al Centre Civic del Passeig, dels campionats de petanca, canastón, escacs i dòmino que s’han vingut celebrant durant tota la Setmana. El punt i final el posarà el sopar i ball, a partir de les 8 del vespre, a l’escola Pérez Sala. Sopar amb entremès, tall rodó rostit, púding de flam a un preu de 5 euros. Els Grillones Band posaran la música a la nit.
  • El diumenge 29 de setembre, se celebrarà un classe oberta de ball en línia a la plaça Picasso a dos quarts de 12 del matí ui a les sis de la tarda, concert tribut a Abba a l’Ateneu.

Vuit dies farcits d’activitats, propostes i música per retre un més que merescut homenatge a la Gent Gran de Vilassar de Mar que durant aquesta setmana se sentirà un xic més especials.