Tornen les Festes del Barato amb més ambició que mai

Aquest cap de setmana, concretament de dijous (amb el tradicional xupinasso) a diumenge (amb el castell de focs) tornen, després de dos anys d’absència, les Festes del Barato.

Hi ha moltes ganes de gresca al barri, i més, amb el programa que ha dissenyat la comissió organitzadora que no s’ha deixat cap dels esdeveniments clàssics i que vilassarencs i vilassarenques ja esperen.

Pel que fa a les actuacions musicals, dos plats forts. Divendres, Big Mouthers i dissabte, Tarraco Surfers. Unes festes que varien en el calendari i s’estrenen el darrer cap de setmana de juliol. N’hem parlarem amb el portaveu, Pepe López.

Primer de tot, i abans d’entrar en matèria, crida molt l’atenció la portada del programa. Un dibuix modernista de la Cooperativa obra d’una veïna del barri: la Montse Ruiz

La comissió de festes sap que, al barri (primer) i a Vilassar de Mar (després), hi ha molta il.lusió per la cita d’enguany que estrena data, segons ens ha explicat Pepe López.

Destaca que en només tres mesos han definit programa. Crida, i molt, l’atenció el menú de concerts. La banda de versions Big Mouthers, que tornen al Barato després de 6 anys, i els Tarraco Surfers amb músics de gran qualitat; en destaca, per exemple, Joan Reig; bateria dels Pets. Un any més tot gratuït, menys l’esperat entrepà de salsitxes que costarà el preu simbòlic d’1€. El vilassarenc Dj Bep s’encarregarà un any més d’amenitzar les nits post concerts.

I, és clar, la paella (també gratuïta) per a 350 persones. Preludi per a un tancament, diumenge, amb el castell de focs. En Pepe López, cap pensant de les Festes del Barato viu, els dies previs amb tensió i nervis, per acabar gaudint al màxim.

A les Festes del Barato, coses del barri, no hi ha pregó, però la máxima és: gaudir, gaudir i gaudir!!