Tornen les activitats presencials de la gent gran amb el taller de mitja i ganxet i la marxa nòrdica

Les activitats de la gent gran de Vilassar de Mar s’han reprès de manera presencial amb l’inici del taller de mitja i ganxet. Aquest taller, que es duu a terme al local de les Pinedes, compta amb 11 persones inscrites i, com la resta d’activitats que s’iniciaran en els propers dies, es fa complint amb tots els protocols establerts per evitar la propagació i el contagi del coronavirus.

La covid-19, precisament, va obligar al passat mes de març a aturar les activitats que ara es reprenen progressivament amb l’objectiu que la gent gran, el col·lectiu més afectat per la pandèmia, comenci a recuperar algunes de les ocupacions que habitualment la mantenen activa.

Així, aquest dimecres ha arrencat la marxa nòrdica, una de les activitats que més èxit té entre la gent gran. Dos grups d’una vintena de persones, han sortit simultàniament de Can Bisa a les 9:30 del matí, respectant les noves mesures sanitàries, per fer un dels recorreguts habituals d’aquesta activitat que, com la resta, és guiada. Un tercer grup de les mateixes característiques també fa marxa nòrdica els dijous.

Els participants d’aquesta activitat es beneficien, a més, de la donació de mascaretes fabricades amb teixit antibacterià que l’empresa Healthsystem va fer a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Paral·lelament a aquestes activitats presencials, però de manera virtual, també es reprendrà el taller de relaxació i meditació que ja es va realitzar durant el confinament. Com llavors, dos grups d’unes 30 persones reben el material de les classes via whatsapp. Aquest format permet arribar a més persones amb llibertat d’horari.

L’Ajuntament treballa, a més, per poder donar inici a d’altres tallers presencials en les properes setmanes, si la situació sanitària ho permet.