Torna L’Altre Espai Jove, per a joves amb diversitat funcional intel·lectual

Des de dissabte 8 d’octubre, torna L’Altre Espai Jove, espai obert de trobada i oci per a joves amb diversitat funcional intel·lectual. L’espai obrirà els dissabtes, de 17 a 20 hores, a can Jorba, amb el monitoratge de personal especialitzat de l’Associació Entramat.

El servei, que es va estrenar el 6 de novembre del 2021, va dirigit a joves amb diversitat funcional intel·lectual, d’entre 16 i 30 anys, amb un nivell d’autonomia elevat (persones amb necessitat de suport intermitent o limitat).

Aquest nou curs és un servei que es du a terme des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i mancomunat amb dos municipis més, Vilassar de Dalt i Cabrils.

Els objectius de L’Altre Espai Jove són potenciar les habilitats comunicatives i interpersonals de les persones usuàries, incidir en la millora de la qualitat de vida de les persones participants i fomentar la seva independència, generar un entorn segur i de confiança amb el suport i l’acompanyament de persones professionals, oferir un temps de respir a les famílies i/o persones cuidadores i facilitar la construcció d’una xarxa de suport mutu i afavorir la socialització i la creació de vincles entre joves amb diversitat funcional intel·lectual.

Les inscripcions, per a les persones interessades, es poden fer a través de l’App VdM o del web municipal.

Per a més informació, cal enviar un missatge al whatsapp 618942655 o al correu electrònic torrenfe@vilassardemar.cat.

També es pot contactar amb l’associació Entramat, trucant al telèfon 655844237 o enviant un missatge al correu electrònic entramat@entramats.cat