Torna el Correllengua a Vilassar de Mar que debuta, per primer cop, a la Plaça del Barato

Després de tres anys sense celebrar-se a Vilassar de Mar, aquest cap de setmana, es reactiva el Correllengua. Una trobada, que torna al nostre municipi, en la qual es posen en valor la llengua i la cultura catalanes. Per primer cop a casa nostra, l’acte inaugural se celebrarà a la Plaça del Barato. L’acte és organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua de Vilassar de Mar.

Aquest dissabte, doncs, a partir de les 12; jocs de bitllets catalanes, gimcana familiar i actuació dels Mansuets de Foc abans de donar pas a la lectura del Manifest, que enguany ha escrit el president d’Òmnium Cultural Jordi Cuixart, i a diferents textos de l’escriptor Pere Calders a qui s’homentaja. Després del dinar popular, a preus molt assequibles, que se servirà gràcies a l’Escoleta d’Idiomes, que vetlla per ensenyar català a la gent que no en sap, actuarà el grup vilassarenc Moniato.

Els actes del Correllengua es traslladaran, diumenge, a la Plaça de l’Ajuntament. A partir de les 12, cercavila amb figures de l’AVAL que arrencarà de la plaça del Círcol per donar pas a les sardanes amb la Cobla Sabadell.

Bagul Sardanista

Com sempre, el Bagul Sardanista, el programa de Vilassar Ràdio dedicat al món de la sardana tindrà un espai per parlar abastament del Correllengua. El programa el pots escoltar els dissabtes i diumenges de 10 a 11 del matí al nostre dial. El 98.1 de la FM.