Torna a Vilassar de Mar l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal

Avui dijous 8 d’abril l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme torna a obrir les seves portes a Vilassar de Mar amb l’objectiu d’apropar als vilassarencs els serveis que aquesta ofereix i evitar el desplaçament a Mataró. Això és possible gràcies a la renovació del conveni entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el Consell Comarcal del Maresme, que té una durada de sis mesos. L’any passat, el primer de funcionament, va atendre a Vilassar de Mar 438 persones i va tramitar 113 ajuts de lloguer just i 7 ajuts corresponents a la renda bàsica d’emancipació per a joves.

Des d’aquesta oficina es poden realitzar diferents tràmits com ara sol•licitar els ajuts al lloguer que ofereix la Generalitat per a l’any 2010, els ajuts per a joves de la renda bàsica d’emancipació (RBE) o rebre informació i inscriure’s a la borsa de lloguer social i jove. A més, l’oficina ofereix els serveis d’informació i assessorament a la ciutadania en matèria d’ajuts a l’accés a l’habitatge, de rehabilitació d’habitatges, d’ajuts al pagament de lloguers, i sobre condicions d’habitabilitat dels habitatges als municipis.

L’Oficina d’Habitatge funciona els dilluns i els dijous, de 9.30 a 13 hores, i està ubicada al Servei de Joventut, al carrer Sant Jaume, 18. El seu telèfon de contacte és el 93 750 16 53.

Leave a Reply