Torna “100 X 100 Ràdio”

Des d’aquest dijous 20 de maig torna a la graella de programació de Vilassar Ràdio, fins que comenci la programació estival, l’espai magazine i de concursos “100 % 100 Ràdio“, presentat i produït per un dels locutors més veterans de l’emissora, Toni Salabert, que es va incorporar a l’emissora el 1993.

L’emissió d’aquest espai va quedar interrompuda per l’esclat de la pandèmia del coronavirus. L’espai inclou seccions com agenda cultural, el repàs als principals concerts que se celebren al Maresme, a Barcelona i a altres ciutats, i concursos on se sortegen diversos premis.

Salabert té una àmplia trajectòria radiofònica. Va encentar-la a Premià de Dalt Ràdio a inicis dels vuitanta, i també ha realitzat programes a Ràdio Premià de Mar i a Ràdio Espanya Catalunya, entre d’altres.

L’horari del programa és els dijous de 17h a 19’30h. Aquest dijous 20 de maig finalitzarà abans degut a què a les 19h Vilassar Ràdio transmetrà la sessió plenària ordinària.

També cal destacar, en referència a la nostra graella de programació, que des d’aquesta setmana s’emetran tots els diumenges de 10 a 11 del matí, fins que comenci la programació estival, nous capítols de l’espai cultural “Bagul Sardanista”, presentat i produït per Margarida Vernetta. Fins ara, des de l’esclat de l’estat d’alarma pel covid 19, s’estavan redifonent emissions anteriors destacades d’aquest espai.