Toni Salabert tanca aquest dijous la seva trajectòria radiofònica a la nostra emissora

El nostre company Toni Salabert tanca aquest dijous 3 de febrer la seva trajectòria radiofònica a la nostra emissora. Avui, per tant, s’emet la darrera edició del seu programa “100 per 100 Ràdio”.

Es tracta d’un espai, com tots els que ha conduït en Toni, obert a la participació dels oients. Salabert ha estat entrevistat aquest dijous a l’espai “Parlant de tot”.

En Toni té una amplíssima trajectòria.Des que era nen, va sentir passió pel món de la ràdio.Ha recordat que un dels programes que escoltava a la infancia, com “Matilde, Perico y Periquín”

Quan era adolescent participava com a oient sovint a l’espai musical “Los Redondos” que presentaven Esther Eiros i Pedro Bernal a Ràdio Miramar de Barcelona i escoltava altres emissores de l’època, com RJ2, Radio Minuto, Radio Peninsular...

La seva trajectòria radiofònica va començar fa molts anys a Premià de Dalt Ràdio, en el moment en què va començar a emetre aquesta emissora, fundada per Isidre Moragues Algrau. Salabert recorda que Premià de Dalt Ràdio arribava fins a Barcelona i a altres punts geogràfics llunyans des d’on els trucaven molts oients:

La  seva trajectòria va seguir després a inicis dels 90 a Ràdio Premià de Mar i el 1993 es va incorporar a la nostra emissora, per conduir l’espai de concursos “Entre tu i jo”, que es va començar a emetre els dissabtes de 3 a 6 de la tarda i que poc després es va traslladar a la franja horària matinal dels dissabtes, essent un dels més escoltats de la nostra emissora.

En aquesta última dècada l’espai va canviar de nom i va adoptar el de “Cent per cent ràdio”.Els seus programes han inclòs nombrosos concursos on s’han regalat molts premis lliurats per comerços i empreses de Vilassar de Mar i de fora de la nostra població. L’espai també ha inclòs l’agenda cultural, el repàs a les estrenes cinematogràfiques, les novetats discogràfiques, els concerts i entrevistes, algunes a cantants i actors i actrius, entre altres seccions.

Guarda un gran record dels especials nadalencs que ha realitzat i ha manifestat que li hauria agradat fer un magazín al matí.

Des de 1993, a més de conduir el seu programa, va portar el Departament de Publicitat de Vilassar Ràdio fins a la seva jubilació com a cap de publicitat. Després de la seva jubilació ha continuat a la nostra emissora, com a col·laborador, realitzant el seu espai.

En Toni Salabert ha col·laborat també amb altres emissores com Ràdio Espanya Catalunya a mitjans dels 90 i a Ràdio Fogars, entre altres.

Ha explicat que ha decidit cloure aquesta etapa per poder descansar i dedicar més temps a la seva familia.

Recordeu, avui des de les 5, última edició de “Cent per cent ràdio” amb Toni Salabert