Toni Romero seguirà sent l’entrenador de la Unió Esportiva Vilassar de Mar

Toni Romero seguirà sent l’entrenador de la Unió Esportiva Vilassar de Mar. El fins ara tècnic del primer equip ha signat aquest passat dimarts la seva renovació per una temporada més. D’aquesta manera, Romero revalida la bona relació que en els darrers mesos ha traçat amb jugadors i directiva del conjunt de Vilassar de Mar.

Toni Romero, procedent de la Gramenet, aterrava al club a finals de març per capgirar la mala dinàmica en què es trobava la Unió Esportiva i aconseguir la permanència a la tercera divisió nacional. Un objectiu que es va complir tot just fa dues setmanes, quan finalment el Vilassar va assolir la preuada salvació.

Així doncs, l’equip blanc-i-vermell afrontarà un nou curs militant a tercera amb Toni Romero al capdavant.

Aquesta renovació és tan sols una de les gestions que des del club s’estan duent a terme per preparar la temporada vinent a tots els nivells. Un altre exemple d’això és la campanya de promoció de l’Escoleta, a través de la qual s’anima als més menuts del poble a formar part a la Unió Esportiva per divertir-se gaudint del futbol. Una campanya que podeu consultar al web uevilassardemar.cat i a les xarxes socials del club.

Redacció: David Martos