El 28 de maig se celebra el “Dia Internacional d’acció per la salut de les dones” des de diferents regidories de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (Salut Pública, Igualtat, Joventut, Gent Gran i la col·laboració del CAP de Vilassar de Mar), de manera transversal i de la mà de Vilassar Ràdio, s’han produït una sèrie de seccions dins el “Parlant de tot“, que podeu escoltar en directe des del 23 i fins al 30 de maig i cada dia, posteriorment a la seva emissió, podeu descarregar en format pòdcast.

El títol d’aquesta sèrie és “Sobrepressió estètica al llarg de tota la vida“. Avui hem iniciat aquest cicle amb la “Tertúlia Jove” que setmanalment porten a terme una representació de l’alumnat dels dos instituts de Vilassar de Mar. Des del Pere Ribot ens han acompanyat la Reily, l’Adriana, la Carlota i la Naia, amb la presència també de la Remei Galindo, referent de Benestar Emocional del CAP de Vilassar de Mar, hem parlat la (de)pressió estètica a l’adolescència.

Pateixen pressió estètica en la manera de vestir per anar a l’institut?, i per sortir de nit? Com tenen l’autoestima? Els nois de la seva edat pateixen aquesta pressió? Quines eines poden utilitzar per no sentir-la tant?

Totes aquestes preguntes han tingut resposta en aquesta tertúlia especial.

Gràcies noies!!