Tertúlia Jove amb les festes de Nadal a la cantonada

Aquest dijous s’ha celebrat a Vilassar Ràdio la darrera Tertúlia de Joves de l’any que ha tingut com a protagonistes els alumnes del 4rt d’ESO de l’Institut Vilatzara. Hem volgut saber com afronten les properes festes de Nadal. Com les passen, si són víctimes del consumisme, si els agraden (o no) les reunions familiars… en definitiva, ens acostem una setmana més a l’alumnat de secundària de Vilassar de Mar.

La Maria, l’Aina, l’Ilies, en Miquel i l’Enric han estat els representats escollits pel Vilatzara. Tots coincideixen en què celebraran les festes de Nadal en família i que no es perdran cap de les grans cites si bé, per qüestió d’edat, el tió ja comença a quedar desbancat i els Reis es miren des d’una altra òptica.

Els cinc alumnes que han visitat l’estudi 1 de Vilassar Ràdio admeten que la febre consumista s’instal.la a les llars aquests dies. Compres, regals i més compres. Alerten que, segons ells, cada cop es compra més.

Tot i les alarmes consumistes, somriuen quan se’ls demana que facin una carta els reis improvisada. Compte!, ens han sortit viatgers. Amb tot, la roba i els diners no falten a totes les peticions. Ara bé, com més grans ens fem; menys coses es demanen. A tots, els agrada el Nadal. Fins i tot, si es decidissin prescindir dels regals

Aquesta ha estat la darrera tertúlia Jove de 2017. Dijous vinent hi ha convocades eleccions al parlament de Catalunya i aquesta casa en farà un especial. Ens emplacem al dijous 11 de gener, quan els alumnes del Pere Ribot agafaran el relleu dels seus companys del Vilatzara que han tancat l’any.