Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària

La veïna de la nostra localitat, Teresa Millán Navarro, va complir el passat 15 d’agost cent anys. Teresa ha treballat durant la seva vida laboral de repassadora de blondes i encaixos, es va casar, va tenir un fill, Rafael, i va enviudar als 36 anys. Ha residit a Barcelona i des de fa alguns anys viu a la nostra localitat, Vilassar de Mar. Té una néta, Laura.

L’aniversari el va celebrar en la residència on es troba el passat dissabte 17 a la tarda. En representació del consistori, l’alcaldessa accidental, quarta tinent d’alcalde i regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Transparència i Igualtat, Montse Gual i el segon tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Governació i Mobilitat, Àngel Font van felicitar-la.

El seu fill, Rafael Pugibet, que durant uns anys va conduir l’espai “El món dels clàssics” a Vilassar Ràdio i ha dirigit diversos musicals protagonitzats per gent gran que s’han realitzat dins dels actes de la Setmana de la Gent Gran,  ens va explicar que precisament l’afició per l’art, per la música i el ball la va heretar de la seva mare. 

Gual i Font li van fer entrega, en representació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, d’un ram de flors i també de la medalla centenària de la Generalitat de Catalunya. Recordem que des de fa anys el consistori de la nostra població està realitzant aquest reconeixement a tots els avis i àvies quan compleixen cents anys.

També va mostrar-se molt satisfeta amb la celebració la directora de la residència, Susanna Sentias. Tant la Teresa com la seva família van explicar que estan molt contents per la medalla del centenari i el ram i pels regals que van rebre de familiars i amics i de la mateixa residència.