Temporada de teatre, poesia, música i dansa 2023

 

S’ apropa el nou any i, amb ell, l’arribada d’una nova temporada de teatre, poesia, música i dansa a Vilassar de Mar, que el 2023 recupera el teatre professional adult i proposa nous abonaments per continuar ampliant l’oferta cultural i fer-la cada vegada més accessible a tots els públics.

Amb la Sala Maria Roser Carrau com a únic escenari, la nova temporada comptarà amb dues branques, la dirigida al públic familiar i la que ara es torna a programar destinada al públic adult. Així, a partir del 29 de gener, els més grans de la casa podran gaudir de títols com On es fa la festa?Ai CONY! Un monòleg d’amor, humor i ovaris o Faixedes i punt, espectacles que posen en escena diferents gèneres i temàtiques molt actuals.

Per als més petits de la casa, la cartellera vilassarenca oferirà obres que triomfen allà on van, com és el cas de DespertaAventura en estel Elmer, l’elefant de colors, l’espectacle que obrirà la nova temporada familiar el 22 de gener. El cicle familiar també tancarà la temporada general, el 3 de desembre, amb l’obra Conte de Nadal.

Superades totes les afectacions derivades de la pandèmia de la covid-19, l’Ajuntament reforça l’impuls a la cultura amb nous abonaments que volen apropar la ciutadania a la Sala Maria Roser Carrau  amb preus més avantatjosos per a tothom.

Així, les persones que adquireixin un abonament per a tota la temporada del cicle familiar tindran un descompte del 35 % sobre l’import global i podran gaudir de tots els espectacles per només 52 euros. El mateix descompte funcionarà en l’abonament per a tota la temporada del cicle per a adults, que tindrà un preu de 35,10 euros.

Per a les persones que no volen un abonament de temporada sencera, l’Ajuntament ofereix també un abonament que inclou de cinc a set entrades, de qualsevol cicle, amb un descompte del 25 % sobre l’import dels espectacles seleccionats, i un segon abonament que permetrà adquirir tres o quatre entrades, de qualsevol cicle, amb un descompte del 20% sobre el preu total de la tria feta.

A més, hi haurà un abonament per a grups per la compra de 10 entrades o més, amb un 20% de descompte sobre els espectacles escollits, i un descompte del 15% sobre el preu de l’espectacle triat per a les persones majors de 65 anys, les famílies nombroses, les famílies monoparentals i les persones amb diversitat funcional.

Com cada any, la compra d’entrades de manera individual també serà possible, sigui de manera anticipada a través d’Internet o el mateix dia de l’espectacle a la taquilla

Coneix la programació i compra abonaments o entrades anticipades en línia en aquest enllaç