Temporada de programació 2014-2015 a Vilassar Ràdio

Dilluns 22 de setembre s’ha iniciat la temporada de programació 2014-2015 a Vilassar Ràdio. Com a novetats, destaca la incorporació de dos nous programes, el canvi d’horari d’alguns espais i la reestructuració del magazine matinal “Parlant de tot”.

Els dos programes que s’estrenen són el magazine-concurs conduït per Toni Salabert (dijous de 17h a 19’30h i dissabte d’11’30h a 14h en redifusió) i “Cocodril club”, espai veterà de la radiodifusió catalana dedicat a la música revival  presentat per Albert Malla (dimecres 21h a 22h)

Els espais que canvien d’horari són “L’Internauta” (dilluns de 17’30h a 18’30h) , “Via  Verda” (dimarts 17’30h a 18’30h), “Búfalo cardiaco” (dimarts de 20h a 22h) , “Jazz Club” (dissabte de 18h a 19h) , “A cau d’orella” (diumenges de 18h a 19h), “Viu la vila” (dijous de 20h a 21h), “Volem saber” (dijous de 16’30h a 17h, que serà substituït en temporada d’esquí per “Temps de neu”), “El món dels clàssics” (dimecres 16’30h a 17’30h)  i “Distorsions sonores” (dimarts a les 23h a 24h).

Pel que fa al magazine matinal “Parlant de tot”, ha reestructurat els seus continguts. A més d’entrevistes d’actualitat, s’incorporen noves seccions.

Logo Vilassar RàdioCal destacar la desaparició de programes històrics de la graella: “Entre tu i jo”, l’espai de cap de setmana amb Toni Salabert, i el programa d’humor “Estem perdent els papers!”, que després de 16 temporades es pren un descans. Jaume Cabot, el seu conductor, li dona un respir al programa pensant ja en el seu retorn.

La informació de proximitat continuarà sent l’eix vertebrador de la nova temporada de programació. L’actualitat local serà compartida entre els diferents canals de difusió municipals de ràdio, televisió per Internet, butlletí municipal, webs de l’Ajuntament i de la ràdio i xarxes socials.

Els informatius obriran un any més les emissions en directe de dilluns a divendres amb “Primera Hora” i seguiran oferint les quatre edicions de la “Crònica”, a les 13h, 14’30h. 16h i 19’30h. Continuarà la tertúlia política, que també s’oferirà per VdM’TV. L’actualitat local també tindrà presència en el magazine “Parlant de tot”. En el terreny esportiu, una temporada més es continuaran oferint les retransmissions en directe dels partits de futbol del primer equip de la Unió Esportiva Vilassar de Mar que es disputin al camp de futbol municipal Xevi Ramon i s’oferirà tots els dilluns al vespre el programa setmanal “La pròrroga”.

La resta d’espais de l’emissora seguiran amb els mateixos horaris que l’anterior temporada. La temporada finalitzarà el juliol de 2015 quan es doni pas a la programació estival.