Teatre amb R de República, aquest dimecres a la plaça de l’Ajuntament

Aquest dimecres, 2 de maig i a partir de les vuit del vespre, la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es torna a vestir de gala per rebre TeatRe amb R de República. Consagrats de l’escena catalana com Joan Lluis Bozzo, Pepa Arenós i Pep Cruz llegiran textos per manifestar el seu suport als presos polítics catalans i als exiliats.

En declaracions al programa Volem Saber de Vilassar Ràdio, Joan Lluis Bozzo explica queTeatre amb R de República està format per amants d’aquest gènere, professionals o no que es van mobilitzar pel referèndum de l’1 d’Octubre. De teatre amb R de referèndum a teatre amb R de República

Sempre amb la idea de reivindicar la llibertat dels presos polítics i dels exiliats, estan preparant un gran sopar reivindicatiu. No hi ha data encara, pero hi ha dues coses clares. El nom: el pa que s’hi dona i el menú. Serà el mateix que mengin els presos polítics catalans als centres penitenciaris que estan reclosos i servit de la mateixa manera.

Teatre amb R de República són actius en la seva tasca de suport als presos polítics. També tenen una intensa vida a les xarxes amb un FaceBook que ja compta amb més de 5000 amics. Pel que fa a les seves actuacions fixes, els pots veure cada dilluns al vespre a la plaça de la Vila de Gràcia i cada dimecres a la plaça del Rei de Barcelona. Aquest dimecres, a les 20 del vespre, Joan Lluis Bozzo, Pepa Arenós i Pep Cruz a Vilassar de Mar.