Taller de cinema, la novetat del programa d’activitats per a la gent gran

Aquest dilluns 26 de gener es fan les inscripcions a les activitats del nou programa formatiu per a la gent gran, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Família, que en aquesta edició estrena un taller de cinema.

L’objectiu d’aquest taller serà la filmació d’un curtmetratge centrat en la vida dels indians vilassarencs i que serà protagonitzat per la gent gran del poble. El 4 de febrer (17 h) hi haurà la reunió informativa al centre social Mn. Josep M. Galbany per a tota la gent inscrita. El vessant interpretatiu també comptarà en el programa d’activitats amb el taller “Això serà cosir i cantar”, que ja va despertar molta acceptació en l’anterior edició.

A aquests cursos cal sumar el de manteniment de la memòria, el calaix de les emocions, dos d’informàtica, el de creativitat i sudokus, el de mandales, el de mitja i ganxet, el de música activa, el de relaxació i meditació, el de riure i el de la saviesa de la vellesa. Les inscripcions, el 26 de gener, de 16 a 19 h, a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40).