Tallats al trànsit els dos carrils de la Ronda Vilassar entre Maria Vidal i N-II

L’Ajuntament de Vilassar de Mar continua executant el projecte de reforç i consolidació dels murs de la riera de Vilassar. Les obres van començar el passat 30 de juliol. En una primera fase s’ha realitzat un rebaix de la llera per a dur a terme el pilotatge del nou mur projectat. Com a conseqüencia de les pluges, es va descalçar el mur existent i això provocarà que per a construir el nou mur projectat, s’hagi de retirar el mur actual i reomplir el trasdós. Davant d’aquest fet, des d’aquest dilluns 13 d’agost s’està duent a terme la protecció dels murs existents per tal d’evitar que futures pluges puguin provocar majors descalçaments mentre s’estan executant les obres del mur definitiu.

L’afectació al trànsit durarà mentre s’estigui executant aquest tram de les obres i es preveu que pugui durar algunes setmanes. Recordem que s’han tallat al trànsit els dos carrils del tram de la Ronda Vilassar ubicat entre el carrer Maria Vidal i la carretera Nacional II.

Degut al perill de despreniment del mur de contenció de la riera, on havien aparegut esquerdes a conseqüència de les pluges, des de dissabte 11 fins l’endemà diumenge 12 d’agost a la tarda, només s’havia tallat el carril de baixada, és a dir, el que va en direcció cap al mar, però finalment, realitzada la inspecció per part dels tècnics de l’Ajuntament, s’ha procedit, per tal de garantir la seguretat, a tallar des de diumenge 12 d’agost al vespre també el carril de pujada, és a dir, el que va en direcció cap a la muntanya. Per tant, resta prohibida la circulació en aquest tram de la Ronda Vilassar en ambdós sentits de la marxa. Els veīns i veïnes de la urbanització de l’edifici Vicor han de realitzar l’entrada i la sortida amb els seus vehicles pel Torrent de la Santa. Els veïns i veïnes de l’edifici Catalònia han d’efectuar l’ entrada i la sortida pel carrer Maria Vidal. La Policia Local ja ha avisat als veïns i veïnes de la zona.Pel que fa a la parada de l’autobús de la línia C-30 Mataró – Vilassar de Mar ubicada a la Ronda Vilassar , ha quedat anul·lada.

La parada per accedir a aquesta línia en sentit Mataró-Vilassar de Dalt és la del Museu de la Marina. La línea d’autobús en sentit Vilassar de Dalt-Mataró només tindrà parada davant de Renfe i Camí Ral. Han estat anul·lades també les parades de la línea en sentit Vilassar de Dalt-Mataró ubicades a Lluís Companys, Museu de la Marina i camp de futbol Xevi Ramon.
Per anar a Cabrils, s’hi pot accedir pel Maria Vidal-Torrent del Crist o per avinguda Eduard Ferrés-carretera d’Argentona.