Soul Train DS és la primera escola de ball de tot l’Estat en introduir l’ús de la criptomoneda Fittoken

L’escola de ball Soul Train Dance Shool de Vilassar de Mar és la primera de tot l’Estat Espanyol que introdueix Fittoken, criptomoneda d’abast internacional.

El criptomàrqueting és una potent eina de motivació i fidelització. Es tracta d’una tecnologia encara no massa coneguda que està en fase d’expansió sobretot en el sector gimnasos. I és que sis mesos després d’entrar en circulació, la criptomoneda Fittoken, creada per i per al sector del fitness, supera el llindar dels 500 gimnasos on s’hi pot fer ús.

Sara Raya, directora de Soul Train Dance School, ha explicat que creu molt en aquest nou sistema que porta beneficis tant per a l’escola com per als clients.

Ha descrit com funciona aquest sistema: tenen una plataforma on estan els clients de l’escola, i aquí poden connectar-se a la seva cartera virtual a través de les quals gestionen els fittoken.

Com es poden obtenir fittokens? Raya ha explicat que, a més de poder-se comprar, es poden també aconseguir, sense comprar-los, a la mateixa escola. Com? Portant a un amic a fer-se client de l’escola, posant una bona ressenya de l’escola a Google, comprant vàries entrades per al Festival de final de curs que organitzen, o si continues com a client de l’escola al juliol o l’any que ve, o si inscrius al teu fill al casal d’estiu….

Els fittokens es poden fer servir per comprar productes de l’escola com una classe de ioga o marxandatge. També es poden convertir a euros o a un altre tipus de criptomonedes i poden rendibilitzar-se i convertir-los en euros.

Raya ha subratllat que, de moment la quota mensual de l’escola no es pot pagar directament amb fittoken, però creu que a la llarga, a molts gimnasos, centres esportius i escoles de ball sí que es podrà pagar la quota amb criptomoneda, i ha augurat que aquest és un sistema que s’anirà estenent.

Poden utilitzar els fittokens els clients i clientes de l’escola que paguen la quota mensual i aquells que compren packs de 10 classes.

Des de l’escola guiaran en tot moment a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’ús d’aquesta criptomoneda, amb vídeos explicatius i assessorament personal.

Soul Train Dance School està ubicada al carrer Maria Vidal 52 de Vilassar de Mar. El seu telèfon de contacte és el 609 80 83 55 i el seu web és soultraindanceschool.com