Sortida organitzada per Viladona per veure el nou espectable de The Chanclettes

Una cinquantena de persones participarà a la sortida en autocar organitzada per Viladona  divendres 13 de febrer a Barcelona per veure l’espectacle “Gold, 15 anys de túrmix play-back”, de The Chanclettes, que es presenta a la Sala Muntaner. Les inscripcions ja s’han tancat. L’autocar sortirà del Passeig dels Pins a 2/4 de 9 del vespre. L´espectacle teatral començarà a ¾ d’11 de la nit.

L’univers de The Chanclettes no només està fet de purpurina, playback, barreges de diàlegs de clàssics del cinema, vestuari glamurós i unes sabates amb plataformes de vertigen; han creat un món propi que es mou entre la ironia més descarnada i l’humor enginyós. Amb l’espectacle “The Chanclettes Gold. Passió pel turmixplayback” recuperen els seus grans moments i fan un revival-remix dels oldies l’univers chancletter.

El grup va començar la seva trajectòria al Llantiol de Barcelona l’any 1995, de la mà de Roberto G. Alonso, Josep Maria Portabella i Josep Coll. Amb l’espectacle “Multimedias” (1996) van aconseguir un gran èxit: l’ètica i l’estètica de The Chanclettes va calar entre el públic. Temporades estables al Teatre Joventut i al Club Capitol van empènyer el grup a plantejar-se l’estrena del seu segon espectacle “Ha nacido una estrella” al Teatre Goya (1998). Després van venir “Les reines d’Orient… menudo Belén!”, “Silicon party” i “Star warras”. La facilitat d’adaptació adquirida al llarg dels darrers cinc anys permet el grup crear un producte exportable totalment en anglès: “Gone with the wig”, que es converteix en un gran èxit tant a “The 13th Stockton international Riverside Festival” com al prestigiós Festival d’Edimburg Fringe 2001.

Leave a Reply