Sortida en autocar al Teatre Condal de Barcelona

El Centre Cívic Lluis Jover, ubicat al barri del Barato de Vilassar de Mar, organitza diumenge 28 de març una sortida per anar a veure al Teatre Condal de Barcelona l’obra de teatre “La doble vida d’en John”, que s’escenificarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Aquesta obra està escrita per Ray Cooney, dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per Joan Pera, Lloll Bertran, David Verdaguer, Rosa Serra, Enric Boixadera, Pau Ferran  i Laia Pellejà.


L’autocar sortirà des de la nostra localitat a 5 de la tarda, des de l’avinguda Carles III, a l’alçada d’on fa molts anys hi havia la desapareguda discoteca Pere Botero. El preu d’aquesta sortida és de 36 euros. Per inscripcions i informació, cal trucar al 93 7502843 o al 667750708. 

El fil argumental és el següent: en John Smith, casat amb l’Antonella i amb una filla adolescent seria un home corrent si no fos perquè… també està casat amb una altra dona amb la qual també té un fill a una altra ciutat. Durant divuit anys, en John ha aconseguit mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. El que en John no podia preveure és que els seus fills es farien amics per Internet i ara han decidit trobar-se en persona. En  John haurà de fer mans i mànigues per evitar que les seves famílies acabin descobrint la seva doble vida.

Leave a Reply