Sortida en autocar al Teatre Condal de Barcelona

  •  

El Centre Cívic Lluis Jover, ubicat al barri del Barato de Vilassar de Mar, organitza diumenge 28 de març una sortida per anar a veure al Teatre Condal de Barcelona l’obra de teatre “La doble vida d’en John”, que s’escenificarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Aquesta obra està escrita per Ray Cooney, dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per Joan Pera, Lloll Bertran, David Verdaguer, Rosa Serra, Enric Boixadera, Pau Ferran  i Laia Pellejà.


L’autocar sortirà des de la nostra localitat a 5 de la tarda, des de l’avinguda Carles III, a l’alçada d’on fa molts anys hi havia la desapareguda discoteca Pere Botero. El preu d’aquesta sortida és de 36 euros. Per inscripcions i informació, cal trucar al 93 7502843 o al 667750708. 

El fil argumental és el següent: en John Smith, casat amb l’Antonella i amb una filla adolescent seria un home corrent si no fos perquè… també està casat amb una altra dona amb la qual també té un fill a una altra ciutat. Durant divuit anys, en John ha aconseguit mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. El que en John no podia preveure és que els seus fills es farien amics per Internet i ara han decidit trobar-se en persona. En  John haurà de fer mans i mànigues per evitar que les seves famílies acabin descobrint la seva doble vida.

Leave a Reply