Sortida cultural d’Amics de la Sardana a Solsona

L’associació Amics de la Sardana organitza una sortida cultural el dissabte 31 d’agost a la població de Solsona, amb l’objectiu d’ aprofundir en la història local d’aquesta emblemàtica població , capital del Solsonès , tot descobrint i rellegint els racons del nucli antic a través de carrers i places, fonts, cases senyorials i la catedral amb els claustres. La sortida es completarà amb una visita a Olius i El Miracle.

L’autobús sortirà a ¾ de 8 del matí des de la cruïlla de la Riera d’en Cintet amb l’avinguda Eduard Ferrés i quinze minuts més tard des de davant del Bar La Barretina, ubicat prop de la confluència entre la carretera de Cabrils, la Riera de Cabrils i la carretera Nacional II. Després de l’esmorzar, no inclòs en el preu, que es farà a mig camí, un cop arribats a Solsona, al voltant de les 10’30 del matí, hi haurà visita guiada al Conjunt Monumental i Artístic de Solsona que inclou la catedral i el claustre, el pou de gel i la sala dels gegants. El dinar, a partir de les 13’30h, serà al restaurant El Castell, ubicat al bell mig del nucli antic de la localitat.

Un cop finalitzat, hi haurà visita guiada al conjunt monumental de Sant Esteve d’Olius, un exemplar del romànic llombard consagrat l’any 1079. A continuació, visita guiada al Santuari del Miracle que conté un espectacular retaule barroc del s XVIII

El preu del tiquet és de 50 euros. Les places són limitades per ordre d’inscripció. Per a reserva de plaça, cal adreçar-se els dijous entre les 10 de la nit i les 12 de la mitjanit al taulell que Amics de la Sardana instal·la a la Plaça de l’Ajuntament durant les audicions de “sardanes a la fresca” (de 22 a 24h) o enviant un correu a: amic@sardanavilassardemar.org. També es pot inscriure’s contactant amb el telèfon 639525771.