Campanya d’estiu de Vilassar Comerç

Vilassar Comerç va iniciar la campanya d’estiu amb una proposta lúdica per als infants, que va tenir lloc el dissabte 22 de maig al matí, al carrer Santa Eulàlia, amb diferents jocs com ara curses de sacs, un circuit de bicicletes, una ludoteca per als més petits i altres sorpreses. El tradicional sorteig d’estiu no faltarà a la campanya. Els comerços associats estan lliurant les butlletes per participar al sorteig des del passat 5 de juny fins al 13 de juliol. Enguany els premis són un viatge a Praga i vint xecs de compra de 200 euros. El sorteig es realitzarà a l’Ajuntament el dia 15 de juliol, i les bases de participació es trobaran al revers de les butlletes.

A més d’aquests premis, Vilassar Comerç en repartirà tres més en xecs compra de 50 euros per als guanyadors de la gimcana “pífies”. El joc consistirà a trobar vuit pífies que estaran repartides en diferents aparadors dels comerços associats. Els participants, mitjançant el web de l’associació, podran emplenar el formulari amb les respostes i participar en el sorteig. La gimcana començarà el dia 26 de juny i finalitzarà el dia 13 de juliol. Les bases es trobaran al web de l’associació: www.vilassarcomerciants.cat.
La cloenda de la campanya d’estiu tindrà lloc el 23 de juliol amb la quarta edició del tastet d’estiu. Durant la mostra gastronòmica, Vilassar Comerç farà entrega dels premis del sorteig d’estiu i de la gimcana de pífies.

Leave a Reply