Sopar solidari amb cuina nepalesa

Vine a tastar el gust del Nepal. Aquesta és la proposta que fan des d’Òlbia per aquest dissabte. Al Casal Popular Atzari se servirà un sopar solidari per recaptar fons per tal de millorar la vida a 32 nens i nenes que viuen en una casa d’acolliment al Nepal.

Òlbia, el grup de consum ecològic, responsable i de proximitat de Vilassar de Mar prepara aquest sopar solidari que començarà a les 8 del vespre. Des de l’organització expliquen que, si algú està interessat en aprendre les receptes nepaleses que se serviran, pot presentar-se a les cinc de la tarda i ajudar a cuinar.

El menú estarà conformat per momos de primer, que són farcells al vapor de carn o verdures), iogurt amb lalmon i fruita i te nepalès. A un preu de 12 euros. Uns diners que aniran destinats íntegrament a millorar les condicions de vida dels 32 nens i nenes que viuen a la casa d’acolliment que gestiona Amics del Nepal a Bhimphendi.

Per inscriure-t’hi, cal enviar un correu electrònic a info@olbia.cat indicant les persones que vindran al sopar i les especificacions que calguin. Des del Casal Popular Atzari recorden que cal que els assistents al sopar es portin els seus plats i coberts.