Sons de Festa Major 2021

Vilassar de Mar està vivint intensament des del 23 al 27 de juny la seva Festa Major, una festa que s’ha adaptat, per fer-la segura, a la situació epidemiològica del moment, amb activitats presencials que segueixen les directrius del Procicat: públic assegut, reserva d’entrades, control i limitació d’aforament, distància entre persones i mascareta. La programació es reparteix en tres espais principals a l’aire lliure i perimetrats: el pati de l’Escola de Mar, el pati de l’Escola Pérez Sala i el parc de ca l’Abril,  d’altres amb aforament més petit com el jardí de la Biblioteca Municipal o el de can Bisa. Per arribar al màxim de públic, la majoria d’espectacles i concerts tindran dos passis.

Escolta aquí els audios de Festa Major:

Tarda de dimecres 23 de juny (19h-20’45h)

Des de l’escola Pérez Sala: actuació de la Turrunats Band amb la interpretació de l’obra No hi ha res com Vilassar. Tot seguit, salutació i paraules de benvinguda de l’alcalde Damià del Clot i pregó de Festa Major, a càrrec de l’actor Quim Llisorgas. Més tard, arribada de la Flama del Canigó i lectura del manifest de la Flama del Canigó, a càrrec de Laia Ventura. Gran petardada. Actuació de la Sant Pau Rhum Band, que interpreta La Rumba de Vilassar de Mar Escola Pérez Sala.

Moments destacats:

Actuació de la Turrunats Band:

Paraules de benvinguda/salutació de l’alcalde:

Pregó de Festa Major, a càrrec de Quim Llisorgas:

Actuació de Sant Pau Rhum Band:

Lectura del manifest de la Flama del Canigó, a càrrec de Laia Ventura:

Entrevista a alcalde, Damià del Clot:

Entrevista a regidora de cultura, Esther López:

 

Matí de dijous 24 de juny 

Repàs a les activitats de Festa Major, redifusió del pregó de Festa Major a càrrec de l’actor vilassarenc Quim Llisorgas i retransmissió de l’Eucaristia en memòria de Sant Joan Baptista des de l’església de Sant Joan, del nostre poble.

Moments destacats:

Solemne eucaristia, des de l’església de Sant Joan 

 

Tarda de dijous 24 de juny 

Repàs a les activitats de Festa Major, dels moments més destacats de la festa fins al moment com l’arribada de la Flama del Canigó, i retransmissions dels concerts de Festa Major de Sardanes, protagonitzats, respectivament, per les cobles La Principal de La Bisbal i La Principal del Llobregat, entre altres continguts. 

 

Moments destacats:

Concert de Festa Major amb la Cobla La Principal de La Bisbal, des de l’Escola Pérez Sala

Concert de Sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat, des de l’Escola del Mar

 

Tarda de divendres 25 de juny

Transmissió de la primera part de la conferència “450 anys de la batalla de Lepant i el Maresme”, a càrrec de l’historiador vilassarenc Alexis Serrano des del jardí de Can Bisa  i de “Lectures a flor de pell” de la novel·la “Ulls de nit” de l’escriptora vilassarenca Sílvia Cantos, presentadora i productora del programa “Històries” de la nostra emissora. L’acte literari compta amb l’acompanyament musical de la banda Dreamers Ball Quartet, des del jardí de la Biblioteca Ernest Lluch. 

Moments destacats:

Primera part de la xerrada “450 anys de la batalla de Lepant i el Maresme”, a càrrec de l’historiador vilassarenc Alexis Serrano

 “Lectures a flor de pell” de la novel·la “Ulls de nit” de l’escriptora vilassarenca Sílvia Cantos

 

Matí de dissabte 26 de juny

Repàs a les activitats de Festa Major, recordem el concert de Festa Major amb La Principal de La Bisbal, i  tansmissió de l’exhibició dels Ssstrèpits, gegants, nans i Sons de l’AVAL, entre altres continguts.

Moments destacats:

Transmissió de l’exhibició dels Ssstrèpits, gegants, nans i Sons de l’AVAL, des de l’escola Pérez Sala

Tarda de dissabte 27 de juny

Repàs a les activitats de Festa Major, recordem els audios dels moments més destacats de la Festa Major i transmissió de la primera part dels concerts de Pot Petit i Anna Murillo

Moments destacats: 

Transmissió de la primera part del concert de Pot Petit, des de l’Escola del Mar 

Transmissió de la primera part del concert d’Anna Murillo, des del jardí de la Biblioteca Ernest Lluch

Tarda de diumenge 28 de juny

Repàs a les activitats de Festa Major, transmissió del concert d’havaneres de Cremat de Garbí i connexió amb el concert de 31FAM 

Moments destacats:

Transmissió del concert d’havaneres de Cremat de Garbí des de l’Escola Pérez Sala

Connexió amb el concert de 31FAM: