Solidaris amb la Marató de TV3

Un any més Vilassar de Mar s’implica amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor. Diferents entitats, amb el suport de l’Ajuntament, han organitzat un ampli ventall d’activitats per recollir-ne fons.

Programació:

Dissabte 22 novembre 

De 9 a 17 h Tómbola amb articles del taller de reciclatge. C. Sant Joan. (Pla de Desenvolupament Comunitari)

Diumenge 23 novembre 

10 h Sortida al castell de Burriac amb membres dels departaments de ciències experimentals i ciències socials. Gimcana, esmorzar de pagès i visita guiada. Inscripcions i més informació a l’adreça mprats34@xtec.cat fins el dia 19 de novembre. Punt de trobada: Aparcament de Burriac. (Institut Pere Ribot i AMPA de l’Institut Pere Ribot)

De 9 a 14 h Tómbola amb articles del taller de reciclatge. C. Sant Joan. (Pla de Desenvolupament Comunitari)

Sorteig a la Penya Barcelonista de Vilassar de Mar. Local de la Penya Barcelonista. (Penya Barcelonista de Vilassar de Mar)

Divendres 12 desembre

16.30 h Berenar solidari a La Bressoleta amb les figures i les colles de l’AVAL Av. de l’Arquitecte Eduard Ferrés i Puig, 168 i Av. Montevideo, 217. (AMPA Escola Bressol Municipal i AVAL)

19 h Actuació dels alumnes de l’Escola de Dansa Madó. Plaça Picasso. (Escola de Dansa Madó)

20 h Actuació dels combos joves músics S.A. depensar, B-twin i Piqués&Co. Narcís Monturiol, 23. Pl. Ventura Gassol. (Aula de Música)

Dissabte 13 desembre

17 h Concentració i cercavila amb els Nans i els Ssstrèpits. Plaça de l’Església (AVAL). En arribar a l’Ateneu, xocolatada. Ateneu Vilassanès. (AMPA Escola Els Alocs, Govi, Patronat Parroquial i Vilassar Ràdio)

18 h Festival amb música en viu, màgia, balls, sorteig i venda de calendaris solidaris i samarretes i xerrada sobre cardiologia. Ateneu Vilassanès. (AMPA Escola Els Alocs, Govi, Patronat Parroquial i Vilassar Ràdio)

Diumenge 14 desembre

D’11 a 15 h Mercat de segona mà, tómbola, venda de coques, galetes i pastissos, ball, enlairada de 200 globus, música en directe, omple l’Innocenci amb monedes i paella amb en Justo Ruíz. Veral de l’Ocata. (AMPES Escola del Mar, Pla de l’Avellà, Vaixell Burriac i Pérez Sala, Firobi, AVAL, Grup Organitzador del Veral de l’Ocata i Viladona)

11.45 h Cercavila de les colles de l’AVAL fins al Veral de l’Ocata. Plaça de l’Església. (AVAL)

12 h Concert de la Coral Englantina. Sala Cultural Maria Roser Carrau. (Coral Englantina)

18 h III Festival de màgia solidària amb David Stròmboli, Pere Miró i Dandy Clowns. Sala Cultural Maria Roser Carrau. (Màgic grup Maresme)

Divendres 19 desembre

12.30 h Concert de Nadal per als pares, a càrrec dels alumnes de 1r d’ESO i del conjunt instrumental de 4t d’ESO. Institut Pere Ribot. (Institut Pere Ribot)