S’obre el pas soterrani del carrer Sant Jaume i es posen en funcionament els ascensors del pas de la plaça Pau Vila

Pas soterrani Passeig Maritim

Accedir al passeig Marítim des del carrer Sant Jaume o des de la plaça Pau Vila és des d’avui més fàcil. Aquest matí s’ha obert al públic el pas soterrani del carrer Sant Jaume que a partir d’ara permet accedir directament a la platja sense haver de travessar l’estació de tren. També han entrat en funcionament els ascensors del pas soterrani que comunica la plaça Pau Vila amb el passeig Marítim.

L’actuació en el pas soterrani del carrer Sant Jaume ha consistit en prolongar el pas actual fins fer-lo arribar al passeig Marítim ja que fins ara només arribava a l’estació de tren. A més, el pas s’ha fet accessible per a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de dos ascensors, un al carrer Sant Jaume i l’altre al passeig Marítim. L’obra, a càrrec del Ministeri de Medi Ambient, va començar al mes de maig del 2010.

Un altre pas soterrani que s’ha fet accessible i que des d’avui ja es pot utilitzar és el de la plaça Pau Vila. L’Ajuntament, amb el fons estatal d’inversió local, ha construït dos ascensors que comuniquen la plaça Pau Vila amb el passeig Marítim. Els ascensors estan al costat de les escales dels passos soterranis i el fan accessible a les persones amb mobilitat reduïda o que porten cotxets de nens.

Leave a Reply