So i expressió artística, protagonistes del VidMar Festival de dissabte

El so i l’expressió són les dues disciplines artístiques més destacades de la nova edició del VidMar Festival que se celebrarà, el proper dissabte 16 de juny, a Vilassar de Mar. Com sempre, a Can Bisa des de les 11 del matí a les 10 de la nit. Un espai de trobada entre nous creadors, multidisciplinar i amanit amb un bon ambient. Aquest dissabte, l’obra de teatre La Corona de Ojos, amb una posta en escena que no deixarà indiferent ningú, marcarà el compàs.

Per aquest dissabte, la zona d’Art, Disseny i Craft estarà ubicada a la plaça de l’església mentre que durant, tot els dia, els jardins de Can Bisa estaran amenitzats amb dj’s i diferents actuacions en directe. El so i les arts visuals són el veritable leit motif de l’edició de juny del VidMar Festival.

Així, aquest espai de trobada i difusió de l’art i la cultura permet un espai relaxat d’encontre entre els propis creadors i el públic. Tallers, masterclass, performance en viu, musica en directe, vermut electrònic…

Tot per preparar el terreny per al veritable buc insígnia d’aquesta edició del VidMar Festival. Es representarà, a partir de les 9 de la nit a la Sala Roser Carrau, l’obra La Corona de Ojos. Una posta en escena que no deixarà indiferent ningú per a una representació de la qual cadascú en treurà la seva pròpia moralina.

Una mostra valenta en la qual el cos guanya força. Actors i actrius van nus. El preu de la representació és de 12 euros, 10 si es compra on line a través de la plataforma Eventbrite. Aquest dissabte, nou impacte de creadors, artistes, dj’s, músics, actors i actrius al VidMar Festival.