“Sis dits”, nou llibre d’Isabel Rodríguez Vila

Acaba de publicar-se “Sis dits”, el nou llibre de l’escriptora Isabel Rodríguez Vila. Es tracta d’una història de ficció que cavalca entre les vivències experimentades per l’autora, al llarg dels seus viatges amb motxilla junt amb el seu marit.

La novel·la fa viure al lector històries per la Ciutat Comtal alhora que ens recrearà escenaris naturals paradisíacs en una illa deshabitada del Carib. Una novel·la de contrastos que parla d’espiritualitat, desenvolupament, ecologia i de connexions entre cultures suposadament oposades. La narrativa ens farà reflexionar al voltant dels límits de la nostra moralitat passant per temes tan candents com la corrupció política, l’emergència climàtica, la diversitat funcional, la malaltia o la maternitat.

L’obra submergeix el lector en un món ple de personatges amb una gran càrrega emocional, les experiències dels quals els porten a evolucionar de forma constant, alliberant-se i descobrint-se a ells mateixos.

“Sis dits” és l’adaptació al català de la seva novel·la “Seis dedos”, que havia estat escrita en castellà, editada en 2021 i que havia tingut una bona acceptació. Ara ja es pot gaudir de la versió en català d’aquesta novel·la.

Fotògrafa, infermera, cooperant, escriptora, blogger de viatges… La vida de la Isabel és una vida rica i plena, que es tradueix en els seus escrits.

El 2009 es va estrenar en el camp de la literatura amb “Goundi: unas vacaciones diferentes”, on descrivia el dia a dia del Txad a través de la seva pròpia experiència. Dos anys més tard, publicava “Descubriendo el Corazón de la Tierra. Siete lugares que cambiaron mi chip” que aprofundia en la literatura de viatges a través de les seves pròpies vivències. El 2014 arribaria el seu llibre més personal: “Cuando nos vamos, ¿A dónde vamos?”, on abordava de forma testimonial qüestions com el dol, la pèrdua i els rituals. El 2021 va publicar la seva primera novel·la, “Seis Dedos”, que ara ja es pot gaudir en català.

“Sis dits”, publicada per Círculo Rojo Grupo Editorial, està disponible en català i castellà.

Rodríguez Vila dona tots els beneficis de les seves obres a la Fundació del Banc de Recursos.

Aquest dijous 7 d’abril a les 7 tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Cabrils, ubicada al carrer Domènec Carles, 1, la presentació d’aquesta obra, a càrrec de l’autora, Isabel Rodríguez Vila.

L’espai “Volem saber” emet una entrevista a l’autora,  aquest dijous 7 d’abril de 21h a 22h i dilluns vinent, 11 d’abril de 9 a 10 del matí

Escolta-la en aquest enllaç