S’inicia la nova temporada de programació 2012-2013 a Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio, l’emissora municipal de Vilassar de Mar, estrena la nova temporada de programació 2012-2013. Entre les novetats, destaca la incorporació de sis nous espais i la retransmissió en directe, a partir de les properes setmanes, dels partits de futbol del primer equip de la Unió Esportiva Vilassar de Mar que es disputin al camp de futbol municipal Xevi Ramon.
Pel que als nous programes de la temporada, hi ha dos espais dedicats a la literatura: “Històries” de Sílvia Cantos, que aproparà cada dimecres de 8 a 9 del vespre als oients els llibres que acaben d’editar-se i “Poesia”, conduït per la poetessa de Vilassar de Dalt Maria Roser Llopart i Trias tots els divendres a partir de les 9 del vespre.
A més, cal afegir quatre nous espais musicals: “Moments estel·lars de la música del segle XX” , la nova proposta de Jaume Borotau, els dilluns de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 de la tarda en directe i els diumenges de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 del matí en redifusió, “Un toc de rock” els dilluns de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda, “Cara B”, conduït pel cantant vilassarenc Marc Hernàndez els dimecres de 9 a 10 del vespre i “El temps passa” els dilluns de 9 a 10 del vespre. A més, cal destacar el canvi d’horari de l’espai de música disco “El Búfalo Cardíaco”, que condueix Toni Munuera, que en aquesta temporada s’emetrà els dimarts de 9 a 11 de la nit.

La resta d’espais de l’emissora seguiran amb els mateixos horaris que l’anterior temporada. Pel que fa al web de Vilassar Ràdio, fins ara en període de proves, ha canviat d’aspecte i presenta un disseny més àgil i visual. A través de radio.vilassardemar.cat es pot escoltar l’emissora en directe per Internet, veure les notícies més destacades, consultar les darreres piulades del twitter així com escoltar la darrera edició de l’espai informatiu “Crònica”.