S’inicia el procés de primàries per escollir cap de llista del PSC de Vilassar de Mar per a les eleccions municipals de 2015

1024px-Logotip_del_PSC.svg

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Vilassar de Mar inicia el procés de primàries per escollir cap de llista per a les properes eleccions municipals. En una nota de premsa enviada a Vilassar Ràdio, el PSC ha explicat que l’assemblea, celebrada el passat divendres, va aprovar el procediment i el calendari de l’elecció amb el qual es treballarà “per fer d’aquesta elecció un procés el més obert, transparent i participatiu possible”.

El procés començarà amb la recollida d’avals per part dels precandidats per arribar al mínim del 20% necessari per a ser considerat candidat/a. Aquest termini és entre el divendres 10 i el dilluns 20 d’octubre. Si finalitzat del procés, hi ha més d’una candidatura, aquestes faran campanya entre el dimecres 22 i el dimecres 29 d’octubre. El procés per escollir cap de llista finalitzarà en una assemblea que es realitzarà dijous 30 d’octubre amb la votació entre totes les opcions que es presentin.

Si es presenta més d’una candidatura, es procedirà a votar entre elles. Si n’hi hagués una, les opcions a votar serien entre aquesta i l’abstenció.