S’inicia el procés de desescalada

Prudència i responsabilitat. Hem cregut fonamental dur a la portada del nostre informatiu l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, en un dia en el qual es comença la desescalada. Per a ell, al nostre municipi s’han estat fent molt bé les coses i fa una crida a no baixar la guàrdia en cap moment. Del Clot creu que les mesures que ha pres el consistori, a vegades dures i no sempre enteses, diu, han ajudat a trobar-nos, avui, on som i s’ha fet una bona gestió. El nostre municipi és la ciutat catalana de més de 20.000 habitants amb millors registres en la lluita contra la Covid 19. Del Clot, celebra també, que les ajudes institucionals ja comencen a circular i assegura que ja s’han repartit, a Vilassar de mar, més de 130.000 euros.

Damià del Clot demana, tot i les bones dades registrades a Vilassar de Mar, prudència i responsabilitat perquè la pandèmia encara és aquí, recorda. Fa una crida a vilassarencs i vilassarenques a no relaxar-se i a encarar aquest procés de desescalada de manera molt prudent i continuant aplicant totes les mesures de seguretat (mascareta, distància física..)

L’alcalde de Vilassar de Mar admet que, per arribar a les bones xifres que presenta el nostre municipi des de l’Ajuntament s’han hagut de prendre mesures dures, no sempre enteses per la població, a vegades preses a contracor, però que s’han respectat per tothom, les hi estiguin a favor o no. Per a ell, la salut va per davant de tot.

Del Clot celebra que, malgrat el retard inicial, les ajudes ja comencen a circular. Assegura que l’Ajuntament ja ha distribuït més de 130.000 euros que ja són en els comptes corrents de les persones i empreses  més necessitades. Anima a seguir demanant de cara a la segona línia d’ajudes que s’obrirà.

El batlle de Vilassar de Mar és conscient que hi ha col·lectius que encara ho estan passant molt malament. Pensa en negocis, restauració i residències d’avis. En canvi, vol subratllar la bona feina que s’està fent des de les escoles.

En un dia tan important com avui, Damià del Clot, ha passat pel nostre informatiu per fer una fotografia actual de la situació del coronavirus a Vilassar de Mar.