Sinbiòtika al Museu Monjo: un duel entre argila i plàstic

Pots contemplar, fins al 14 d’octubre i al Museu Monjo de Vilassar de Mar, l’exposició Sinbiòtika de la ceramista vitoriana Txaro Marañón. Un recorregut a través de les conseqüències desastroses que provoca la pràctica de l’usar i llençar en el medi ambient. L’abandonament dels plàstics i la seva arribada a la cadena alimentària són els eixos d’alerta d’aquesta Sinbiòtika. Argila i plàstic.

Per a l’artista basca, el Museu Monjo de Vilassar de Mar és el lloc indicat per exposar aquest recull d’obres de denuncia. A més, Txaro Marañón revela que sis peces han estat creades expressament per a aquest espai vilassarenc.

La ceramista basca es mostra molt preocupada per la contaminació dels nostres mars. Reflecteix una trobada, un diàleg, entre el l’argila i el plàstic. Sinbitika és una exposició en la qual els vilassarencs i vilassarenques hi anirem entrant de mica en mica, poc a poc. Una mostra que sorgeix abans de la sorpresa que no pas de la indignació o la reivindicació.

L’exposició es pot visitar de dimarts a divendres des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre, els dissabtes d’11 a 2 i, també, de 5 a 8 de la tarda. Els diumenges, en horari matinal, d11 a 2.

Pots escoltar la notícia aquí