‘Simbiosi’ i ‘Grup de Reforç’, aspirants de Vilassar de Mar per a guanyar el Maresmusic

Aquest dissabte, a l’espai escènic de Can n’Humet al Masnou, se celebra la gran final del concurs de música jove del Maresme. A la fase final del Maresmusic opten al guardó els grups de Vilassar de Mar Simbiosi i Grup de Reforç. L’any passat, el certamen el va guanyar el Trio Lombao, també del nostre municipi. El concurs de Música Jove 2018, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, Vilassar de Mar, el Masnou i Montgat, arriba ja a la 14ena edició.

El Maresmusic consta de dues categories. En la primera, participen grups i/o solistes en edats compreses entre els 16 i els 30 anys i amb almenys un dels components empadronats en un dels quatre municipis organitzadors. Els premis per als guanyadors d’aquesta secció són la gravació de quatre temes en un estudi professional, participar de manera remunerada en el cicle festiu d’algun dels municipis organitzadors, rebre assessorament i acompanyament musical i la distribució dels temes seus en diferents plataformes digitals. Precisament, en aquest categoria, hi ha enquadrats els dos grups de Vilassar de Mar que participen en aquesta edició del Maresmusic.

Per a l’altra categoria, hi prenen part grups o solistes del Maresme, també en edats compreses entre els 16 i els 30 anys, que tinguin, com a mínim, un dels membres empadronat en qualsevol municipi de la nostra comarca.

Tots els grups actuaran, aquest dissabte, a partir de les 20:00 h del vespre. Dues hores abans, es faran taules rodones per contribuir a millorar la formació dels músics novells.