Signat el conveni per arranjar el pas entre Vilassar de Mar i Premià de Mar paral·lel a l’N-II

El passat 28 de novembre, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el de Premià de Mar van signar el conveni que ha de permetre arranjar el pas existent entre ambdues poblacions, a tocar del costat de muntanya de la carretera Nacional II, i que en l’actualitat es troba en males condicions.

Es tracta d’un vial de comunicació situat a l’alçada del Km 639 de l’N-II, on el pas no és adient per al trànsit de persones i que és molt utilitzat tant pels vilassarencs com pels premianencs. Té una llargada de 160 m, dels quals 42 corresponen a Premià de Mar i 118 a Vilassar de Mar.

A partir d’aquest conveni, signat entre els alcaldes de Vilassar de Mar i Premià de Mar, Damià del Clot i Miquel Àngel Méndez respectivament, l’Ajuntament premianenc es compromet a redactar la documentació tècnica, sufragar i fer el seguiment l’obra. Per la seva part, l’Ajuntament de Vilassar de Mar es compromet a posar a disposició de Premià de Mar la part de terreny de domini públic del seu municipi, per tal que es puguin portar a terme els treballs. Ambdós municipis s’encarregaran de la neteja i manteniment de la part del camí que correspongui als seus respectius termes municipals.

Ángel Font, regidor de governació, mobilitat i urbanisme, ha valorat molt positivament aquest conveni, i ha destacat que amb l’arranjament que es farà es millorarà la connexió entre els dos municipis.