Si t’has perdut les entrevistes de “Volem Saber”, escolta-les aquí

Els dijous, de  12 del migdia a 1 de la tarda, Vilassar Ràdio emet l’espai  d’entrevistes  “Volem Saber”, presentat i produït per Joana Hernández.

Aquest dijous 29 d’abril ha parlat sobre els “Horts solidaris” de Premià de Mar, amb Pere Fabrés, Joan Sagués i Carles Garcia.

També s’ha entrevistat Sol Teixidó, directora de la Biblioteca Ernest Lluch.

També pots escoltar les edicions anteriors:

Neil Forrest, biòleg, jardiner i voluntari de la Biblioteca. Van parlar dels Jardins silvestres de Vilassar de Mar. On són, com es cuiden i qui els pot visitar. Pots visitar la seva pàgina web jardinssilvestresdvm

Carme Rovira, escriptora i poetessa. Van parlar del seu nou llibre “Va de Vida” presentat fa pocs dies i que no deixa a ningú indiferent.

Laura Martínez Portell,  presidenta de l’Institut Català de les Dones. Escolta la presidenta de l’Institut Català de les Dones per saber com ha pogut afectar el confinament a les dones que són víctimes de la violència masclista

Alex Vicens, tenor. Parlem d’Opera escoltant alguns fragments per gaudir d’aquesta veu que avui ens acompanya. Ens acostem a aquest estil musical de la mà d’un intèrpret que ha actuat en els millors escenaris internacionals.

Sam Ramos, músic. Parlem dels seus projectes futurs i repassem el seu pas pel programa de TV3 “A2Veus” del qual va ser un dels dos finalistes per cantar amb la vilassarenca Judit Neddermann. Tot un premi a la seva carrera.

Marcel Gubern, president de l’associació Posidònia 2021. Entrevistem al president de l’Associació Posidònia 2021 que ens revela els secrets d’aquesta planta tan necessària per a l’ecosistema marí: fixa la sorra i purifica l’aigua realitzant la fotosíntesi. Ens recorda que no es pot fondejar llençant l’ancora sobre aquestes praderies que trobem al litoral de Mataró.

Roser Lorite, autora del llibre  “Trufas para Cruz”. La protagonista d’aquesta història és una d’aquestes dones que han traspassat la barrera dels “40” i no han tingut massa sort amb les seves relacions amoroses.
Anhelant la persona que la faci tremolar de plaer la porta fins als braços d’un maltractador que abusa d’ella fins a límits insospitats.
“Buscant l’amor cau en mans de lucífer”, així ho descriu la seva autora, Roser Lorite

Laura Carreras, sobre astrologia, teràpies i musicologia. Parlem amb Laura Carreras sobre astròloga, teràpies i musicologia. Tres facetes que coneix molt bé.

Isabel Rodriguez , autora de ‘Seis dedos’. L’escriptora  s’estrena en ficció amb ‘Seis dedos’, una història entre dos mons, Barcelona i el Carib, i amb Gràcia com un dels escenaris protagonistes.

Hèctor Romance, director del documental “ Mr. Hand Solo”. El documental explica el camí d’en David Aguilar, que va néixer sense l’avantbraç dret, amb una infància complicada perquè va patir assetjament escolar, però amb una capacitat de superació i d’imaginació inigualables, va construir-se la seva pròpia pròtesi de braç amb peces del joc de construcció Lego!!

Mònica Bosch (Federació Catalana Esports Hivern) i Ivan Canals (Canals i Munné)

Albert Marfà (director de Oímo) i Jordi Pessarrodona (exregidor de Sant Joan de Vilatorrada) 

Rafael Nadal, autor del llibre “Mar d’estiu” i Albert Sole (Brain Film Festival)