S’han iniciat les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Cabrera-Vilassar de Mar

Renfe ha adjudicat les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Catalunya Cabrera de Mar – Vilassar de Mar, unicada al costat del barri del Pla de l’Avellà. Aquestes actuacions compten amb un pressupost de 212.522,89 € (sense IVA) que permetrà que les marquesines tornin a fer la seva completa funcionalitat, millorant la qualitat de la il·luminació. Les obres van començar el 2 de desembre i el termini de finalització és abans de tres mesos.

L’estació està situada a primera línia marítima i formada per dues vies generals, amb dues andanes laterals cobertes parcialment per marquesines. La presència d’ambient marí agressiu ha generat un alt grau de deteriorament general als elements metàl·lics de les andanes, sent les marquesines les més afectades per la corrosió.

Les principals actuacions d’aquestes obres de rehabilitació consisteixen en substitució completa de la coberta, xapa grecada, canaló de recollida i corretges metàl·liques de suport, rehabilitació dels ancoratges dels pilars, sanejament i pintat de la totalitat de l’estructura de suport (pilars, bigues, corretges i canaló, instal·lació de nova il·luminació LED