S’ha reobert la zona d’aigües de la Piscina Municipal totalment renovada

Piscina_millorazonaaigua [1]Divendres es va reobrir la instal•lació principal de la Piscina Municipal, és a dir, la zona d’aigües que des de l’1 d’agost estava tancada al públic amb motiu de les obres per solucionar les deficiències estructurals que patia l’equipament des que es va construir.

Amb l’actuació, s’han arranjat les filtracions que hi havia als dos vasos d’aigua de la Piscina, s’ha canviat tot el paviment de la zona de platja, s’ha fet la retirada del fenòlic de l’espai de piscina i s’han reparat i canviat els vidres del mur cortina. Alhora també s’han arranjat els vestidors. L’objectiu d’aquesta primera fase de les obres a la Piscina Municipal era solucionar les deficiències de la instal•lació i donar millor servei a l’usuari.

Un cop acabada la primera fase ja ha començat la segona consistent en l’ampliació de l’equipament amb la construcció d’un edifici annex que comunicarà amb l’actual, d’uns 600 m2 distribuïts en dues plantes. La planta baixa es dedicarà a wellness amb jacuzzi, sauna, banys de vapor, pediluvis, fonts de gel i sales per a massatges i tractaments corporals. Aquesta planta comunicarà amb la zona d’aigües de la piscina actual. A la planta de dalt es traslladarà la sala cardiovascular i els aparells de fitness que actualment ocupen el hall de la piscina. El nou edifici té un termini previst de construcció de 4 mesos.

Paral•lelament a aquestes obres també han començat els treballs per a la construcció de quatre pistes de pàdel a la zona fins ara destinada a solàrium. La previsió és que estiguin finalitzades en dos mesos.

Leave a Reply