S’extravien 25 participacions de la Loteria de Nadal de la Penya Pericos del número 04147

La Penya Pericos de Vilassar de Mar informa que s’han extraviat 25 participacions de la Loteria de Nadal. En concret s’anul·len, a tots els efectes, les paperetes de participacions numerades des del 1276 i fins el 1300 del número 04147. En cas que aquest número resultés premiat en el sorteig de Nadal del proper dia 22 de desembre, no s’abonaran les paperetes denunciades com a anul·lades.

Des de la Penya Pericos de Vilassar de Mar van enviar un talonari amb els 25 números cap a Logronyo per atendre la petició d’un comprador. La comanda, enviada a través d’una entitat bancària, no ha arribat mai al seu destinatari. Des l’entitat blanc-i-blava de Vilassar de Mar ja s’han posat en contacte amb el Ministeri d’Hisenda per explicar la situació i posar-ho en coneixement del seu departament de Loterias y Apuestas del Estado.

La Penya Pericos de Vilassar de Mar recorda que, en el cas que el número que porten, el 04147, fos agraciat en cap cas s’abonarien les butlletes extraviades. La seu de la Penya, recorde’m-ho, és al número 24 del carrer Torrent del Porxo.