Setè aniversari de la inauguració de les actuals instal·lacions de Vilassar Ràdio

Aquest diumenge 18 de març farà set anys que es van inaugurar les actuals instal·lacions de Vilassar Ràdio, les quals van entrar en funcionament uns mesos abans, en concret, després de la festivitat de la Puríssima. L’emissora municipal va encetar les seves emissions durant la Festa de Major de 1980 des de l’última planta de l’Ateneu Vilassanès, on només hi havia un petit estudi i un control de so. El 1985 es va traslladar a la segona planta del carrer Sant Pau número 22, amb dos locutoris i controls, i des d’allà va emetre fins el 14 de desembre de 2010. El dia 15 va començar a emetre des de les actuals instal·lacions, ubicades a la planta baixa del mateix edifici de Sant Pau 22, on abans hi havia la seu del Centre Cívic del Passeig.

Les obres es van dur a terme el 2010 des dels mesos de maig a desembre i estaven incloses en el Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local. L’actuació també va servir per resoldre el problema d’adaptabilitat i accessibilitat de l’edifici, de tres plantes, ja que es va posar un ascensor que permet pujar fins a les plantes superiors.

La primera planta acull el Jutjat de Pau, que també van inaugurar les seves instal·lacions aquell mateix dia i la segona planta acull la seu de l’entitat Atzavara i on també es troba instal·lat l’emissor de la ràdio. La inauguració oficial va fer-se mesos després, en concret, el 18 de març de 2011, amb la presència de les autoritats locals i de molts oients que van voler veure de primera mà els nous i flamants estudis.