S’estan fent els últims detalls de pavimentació a l’av.Montevideo en les obres per a la seva accessibilitat

Aquests dies s’efectuen els últims detalls de pavimentació a l’avinguda Montevideo, entre el carrer Lluís Jover i el carrer Jeroni Marsal, en la continuïtat de les obres per la seva accessibilitat. El passat divendres 5 d’agost es van dur a terme les tasques d’aglomerat, i durant aquesta setmana s’estan efectuant petites actuacions dels acabats d’aquest tram. Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), per convertir-se en una via de plataforma única, amb voreres i calçada al mateix nivell, i de prioritat per als vianants.

Els treballs tenen l’objectiu de pacificar el carrer, on es prioritzarà l’ús dels vianants i on es limitarà la velocitat de circulació dels vehicles a 20km/h. Les actuacions es van iniciar el passat 15 de juny, dividides en dos trams: Tram 1 entre Lluís Jover i Jeroni Marsal, i el Tram 2 entre Jeroni Marsal i Marina.

Les obres quedaran completades durant l’última setmana d’agost, amb la impressió sobre l’aglomerat (efectuat actualment). Tebancat és l’empresa adjudicatària d’aquestes feines per l’import de 109.695 euros (IVA inclòs). El seu finançament està vinculat al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels ajuts de la Unió Europea-Next GenerationEU, a la convocatòria de les subvencions a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, regulades per l’Ordre TMA/892/2021, de 17 d’agost, publicada al BOE per part del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.