Sessions informatives sobre els ajuts Next Generation

 

L’Oficina de Rehabilitació del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat dues sessions informatives, una a Vilassar de Mar i una altra a Calella, sobre les subvencions Next Generation, destinades a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges. Les xerrades estan adreçades a ciutadans i ciutadanes que volen sol·licitar els ajuts i a administradors de finques que volen ajudar les comunitats de veïns a treure el màxim profit de les oportunitats que es deriven dels Fons Next Generation.

Durant les sessions es donarà a conèixer tota la informació sobre aquests ajuts, per exemple quines obres poden rebre aquest ajut o com es pot fer la tramitació i es resoldran els dubtes que les persones assistents puguin tenir.

La primera sessió informativa tindrà lloc a Vilassar de Mar (Espai Galbany) el dimarts 25 d’octubre a les 11h.  I la segona es realitzarà a Calella (Auditori Can Saleta) el 3 de novembre a les 11h.

En concret hi ha tres programes dels Fons Next Generation: ajuts a les actuacions de rehabilitació en l’àmbit de l’edifici, ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges i ajuts a l’elaboració del Llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2022. Per veure el programa de les sessions informatives – Fons Next Generation per a la rehabilitació d’habitatges, cliqueu aquí