Sessions informatives per donar a conèixer als joves un portal que ajuda en la recerca de feina

Les Regidories de Promoció Econòmica i de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitzen tres sessions informatives gratuïtes per a joves d’entre 16 i 30 anys amb l’objectiu de donar a conèixer el portal web Porta 22 de Barcelona Activa. Les sessions es faran el 13, 20 i 27 de maig, de 10 a 14 hores, a l’Escola d’Adults Els Ametllers (Carrer Manuel de Falla, 1). Porta 22 és una plataforma virtual pensada per acompanyar i guiar els ciutadans en la recerca de feina i/o millora de l’ocupació. Conté un programa totalment interactiu on l’usuari cerca allò que l’interessa: orientació acadèmica i professional, serveis per apropar-se correctament al mercat laboral, recursos per abordar els processos de selecció, com enfocar l’entrevista de treball, etc.

Les sessions informatives programades a Vilassar de Mar seran impartides per un tècnic especialitzat i es dividiran en dues parts: la primera dedicada al coneixement general del portal i els recursos disponibles, i la segona per fer consultes i preguntes.

Les places són limitades, i es donarà prioritat a les persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i residents al municipi. La data límit per a fer les inscripcions serà de dos dies laborables abans del dia en què es realitza cada taller, és a dir, l’11, el 18 i el 25 de maig, respectivament. Per tal de formalitzar la inscripció, les persones interessades s’han de dirigir a partir del proper 4 de maig al Servei d’Informació Juvenil Can Jorba, que es troba al carrer Santa Eulàlia, 140. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16:30h a 20:00h, a excepció dels dimarts que està tancat.

Leave a Reply