Serveis essencials per a la jornada de vaga a Renfe del 29 d’octubre

El Ministeri de Foment i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a la jornada de vaga de dijous 29 d’octubre convocada pels sindicats UGT, CC.OO., CGT i SF a l’àmbit de Barcelona.

D’aquesta manera els trens de rodalia de Barcelona, trens regionals i trens de rodalia de Girona prestaran el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%. Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon 900 41 00 41.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72%. Pel que fa els serveis Avant el serveis essencials són del 63%.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 902 320 320, al web www.renfe.com i al Twitter a través de l’usuari @renfe o seguint el hashtag de la línia que passa per Vilassar de Mar, #rod1

 

Leave a Reply