Sergi Barjuan (fill), primer fixatge d’una UE que aposta per mantenir el bloc de jugadors

La Unió Esportiva Vilassar, tal com ens va anunciar l’entrenador Alberto Aybar, en exclusiva, a Vilassar Ràdio,  vol, de cara a la temporada 2024-2025, fer tot el possible per mantenir el bloc de jugadors. Doncs bé, la maquinària del Xevi Ramon ja s’ha posat a treballar i ja s’han anunciat la continuïtat dels pesos pesants del vestidor. Comuna vertebral assegurada. Repassarem altes i baixes. Ja tenim el nom del primer fitxatge: el fill d’un exjugador del Barça

I començant per ell mateix, per Alberto Aybar Peque i el seu staff tècnic que seguiran vinculats amb els colors blanc-i-vermells la propera campanya; un cop més, a la Tercera Federació. Objectiu, la permanència, són un dels pressupostos més baixos de la categoria, però confien, com han fet aquest curs, poder somiar, també.

El repte és la tercera posició d’aquesta temporada. A diferència de campanyes anteriors, no es volen fer experiments. Per tant, tal com anunciava Peque als nostres micròfons, es farà tot el que sigui possible per assegurar la continuïtat de la majoria del vestidor. De fet, el tècnic mataroní parlava de 16-17 jugadors que volien que seguissin a Vilassar de Mar

Doncs bé, dit i fet. Un com segellada la continuïtat de Peque, veritable home de la casa, 6 temporades com a jugador, 6 temporades com a míster, ja s’han tancat les renovacions de les vaques sagrades del vestidor del camp de l’avinguda Eduard Ferrés.

I han començat per segellar la continuïtat del gran capità, la continuació de l’entrenador al terreny de joc. En Victor Granero seguirà una campanya més, la setena, ja a Vilassar de Mar. Lideratge i caràcter assegurats, doncs.

També s’ha assegurat la continuïtat d’un altre dels puntals de l’equip, un autèntic líder dins i fora del verd, l’Alberto García, un central potent i amb molta experiència, clau en la teranyina defensiva que marca Peque.

També seguirà vestint de blanc-i-vermell l’Àlex Montalban, home gol de la Unió Esportiva Vilassar, que amb el seu esperit de lluita, ha estat, amb 8 dianes, el màxim golejador de l’entitat i del migcampista Esteve Monterde. Una de les peces claus del projecte del president, d’en Bevi Ramon.

I, és clar, la columna vertebral de qualsevol equip comença sota pals. És per això que la UE Vilassar seguirà comptant, una temporada més, amb Àlex Baño a la porteria. En el darrer curs va quallar excel·lents partits i va salvar una gran quantitat de punts convertint-se, sense cap mena de dubte, en el millor porter de la Tercera Federació.

Les renovacions han segellat els compromisos d’ElHadji, que tan bons resultats ha donat dins i fora del terreny de joc i això que va arribar al mercat d’hivern, Joel Gómez i Sergi Caballero.

En canvi, separen els seus camins la UE Vilassar i els jugadors Gerard Batalla, Sergi Casals i Oriol Molins que no seguiran al Xevi Ramon.

Per acabar aquesta notícia, primera alta de la temporada. La UE Vilassar ha incorporat Sergi Barjuan, fill de l’exlateral del Barça i de l’Atlético de Madrid, que arriba procedent de la Muntanyesa. Té 21 anys i juga de central.